Το  gatsiasart.gr στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών και των φωτογραφιών των οποίων αναρτά στις σελίδες του, να απολαμβάνετε το προνόμιο της απόλυτης πιστότητας των έργων τέχνης που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα.

Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής.

‘Όροι Επιστροφής

‘Eχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε.

Διαδικασία επιστροφής

Σε αυτήν την περίπτωση:

1.    Συσκευάζετε το προϊόν, με τον ίδιο τρόπο που το παραλάβατε, ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

2.    Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, με χρέωση δική σας.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το επιτρεφόμενο προϊόν δεν πληρεί τους λόγους για τους οποίους επιστρέφεται, θα αποστέλλεται ξανά στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Τα χρήματα δεν επιστρέφονται. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει κάποιο άλλο προιόν με το ίδιο ποσό ή εαν είναι παραπάνω του ποσού πληρώνει τη διαφορά.
Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 26840 32421, είτε μέσω e-mail στο info@gatsiasart.gr.